Configuring Apache + SSL service for Solaris 10 
Enabling SSL service on Apache2

# svccfg

svc:> select apache2

svc:/network/http:apache2> listprop httpd/ssl

httpd/ssl boolean false

svc:/network/http:apache2> setprop httpd/ssl=true

svc:/network/http:apache2> exit

# svcadm disable apache2

# svcadm refresh apache2

# svcprop -p httpd/ssl svc:/network/http:apache2

true

# svcadm enable apache2



[ 發表回應 ] ( 14預覽 )   |  常註連結  |   ( 3 / 640 )
Disable my Solaris Service 
# SVC Disabled Service

svcadm disable svc:/network/iscsi/initiator:default
svcadm disable svc:/network/rpc/bind:default
svcadm disable svc:/network/rpc/gss:default
svcadm disable svc:/network/rpc/cde-calendar-manager:default
svcadm disable svc:/network/rpc/cde-ttdbserver:tcp
svcadm disable svc:/network/rpc-100235_1/rpc_ticotsord:default
svcadm disable svc:/network/security/ktkt_warn:default
svcadm disable svc:/system/webconsole:console
svcadm disable svc:/application/font/stfsloader:default
svcadm disable svc:/application/graphical-login/cde-login:default


# Disable Windows Mode

/usr/dt/bin/dtconfig -d



# Disable UCODE update

mv /platform/i86pc/ucode /platform/i86pc/ucode.disabled


[ 發表回應 ] ( 8預覽 )   |  常註連結  |   ( 3 / 564 )
The System Administrator has set policies to prevent this installation (VMWare Server 2 ) 
原文:http://communities.vmware.com/thread/157874

We had the same issue. The only thing that solved it was to follow these steps:



1. Click Start > Control Panel

2. Open Administrative Tools

3. Open Local Security Settings

4. Click Software Restriction Policies

5. If no software restrictions are defined, right click the Software Restriction Policies node and select New Software Restriction Policy

6. Double click Enforcement

7. Select "All users except local administrators"

8. Click OK

9. Reboot the machine



[ 發表回應 ] ( 50預覽 )   |  常註連結  |   ( 3 / 650 )
How to Clean /var/adm/wtmpx? 
wtmpx is solaris Login Record.

The following is safety clean up this file.

# cat /dev/null > /var/adm/wtmpx


[ 發表回應 ] ( 9預覽 )   |  常註連結  |   ( 2.9 / 598 )
Warning: CPU0: Failed to update microcode from version 0x??? to 0x??? 
原文:http://communities.vmware.com/thread/135066

This is because the Operating system is trying to update the processor's microcode with the new version. Since it is an Virtual OS, VMware doesnt allow it to update the code. To over come this issue. There is an work around for Solaris Operating system. Run the command given below



#mv /platform/i86pc/ucode /platform/i86pc/ucode.disabled



[ 發表回應 ] ( 55預覽 )   |  常註連結  |   ( 2.9 / 573 )

<< <前一頁 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 下一頁> >>